HRM

Verantwoordelijkheden vanuit de wetgeving komen steeds meer bij de werkgever te liggen. Ook na het dienstverband. Van u wordt slimmer ondernemen verwacht en samenwerken met de juiste partners. Vanwege deze ontwikkeling en de steeds verder doorvoerende automatisering, is het een must dat u de HR-zaken aan de “voorkant” goed regelt. BvB Groep heeft HR professionals in huis die u kunnen ondersteunen bij strategie en (her)inrichting van uw HR-processen.

Wilt u uw tijd liever besteden aan uw eigen business, dan is het uitbesteden van de personeelsadministratie aan de BvB Groep een goed idee. Wij verzorgen voor u alle administratieve afhandeling zoals het maken van de contracten, verlengingen, ziekmeldingen, verlofregistratie en het bevestigen van slechtnieuwsgesprekken.


HRM & ORGANISATIEONTWIKKELING

BvB creëert bij organisaties ruimte voor HR-, organisatie- en talentontwikkeling en biedt ervaren partnership bij reorganisatie- en herstructurering. Enthousiasme, oprechtheid, transparantie en gelijkwaardigheid, zijn kernbegrippen van waaruit wordt gewerkt.

  • Focus ligt op HR- en organisatie- en talent ontwikkeling
  • Ideeën en ervaringen worden vertaald in verbeteringen en de implementatie daarvan
  • Vernieuwing en werkzaamheid kenmerken de praktische aanpak
  • ruimschoots bekend met de strategische- en operationele kant van HRM
  • Streeft naar duurzame oplossingen


INTERIM

Binnen iedere organisatie heeft men wel eens te maken met uitval van werknemers om uiteenlopende redenen. Om het gat op te vullen welke er ontstaat hebben wij zeer goede interim medewerkers in dienst die deze rol snel eigen kunnen maken en de rol tijdelijk overnemen. Tevens kunnen deze mensen ook definitief de rol overnemen van bijvoorbeeld de HR adviseur of de HR administrateur.

HR Adviseur

Wij beschikken over HR adviseurs die een project kunnen oppakken en tevens de werkzaamheden in de lijn uit kunnen voeren. Wij hebben hiervoor zowel medewerkers in dienst als dat wij beschikken over een vaste kern van ZZP’ers welke wij in kunnen zetten.

HR Administrateur

 Een administratieve duizendpoot die op HR gebied zijn of haar mannetje staat. Deze medewerkers zijnzeer belangrijk voor de organisatie om ervoor te zorgen dat de documenten die opgesteld worden kloppen. Het juridische gevolg kan groot zijn. Hierin is netheid, accuratesse en kennis erg van belang. De medewerkers die wij hiervoor in dienst hebben zijn hierop getraind om er 100% zeker van te zijn dat dit proces perfect doorloopt bij u als opdrachtgever.


OPLEIDING

 Naast het geven van interne opleidingen aan onze medewerkers geven wij ook trainingen op Payroll gebied aan onze ZZP’ers en aan (potentiële) klanten. Zowel op theoretisch gebied als op praktisch gebied geven wij diverse klassikale trainingen die naadloos aansluiten op de praktijk. In het jaar 2015 verandert er veel op HR gebied waarvoor wij opleidingen verzorgen. Dit kan ook op basis van sessies op locatie.


INHOUDELIJK ADVIES

Onze HR Managers en HR Adviseurs kunnen u helpen met allerlei adviestrajecten zoals arbeidsvoorwaarden, aanpassingen in verband met de werkkostenregeling, salarishuizen en ontslagzaken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.