Profit Consultancy

Door onze jarenlange ervaring met AFAS Profit beheersen we deze software tot in de puntjes. Wij bieden dan ook verschillende soorten van dienstverlening ten behoeve van een optimale inrichting van AFAS Profit. De software van AFAS blijft zich in hoog tempo ontwikkelen en de ervaring leert ons dat veel gebruikers van de software na de implementatie niet doorontwikkelen. Hierdoor blijven kansen liggen om optimaal gebruik te maken van AFAS Profit!

BvB Groep heeft een functioneel beheer team waarvoor deze rol dagelijkse gang van zaken is zodat u de kennis niet bij hoeft te houden in de snel veranderende software van AFAS en wettelijke regelgeving.


Wanneer u gebruik maakt van deze dienst, zijn wij uw fulltime achtervang voor alle vragen die u over AFAS Profit heeft. Dit kunnen inhoudelijke vragen zijn, verzoeken tot het aanmaken of aanpassen van looncomponenten, aanmaken of aanpassen van rapporten, analyses en/of cockpits, of vragen omtrent de inrichting (waaronder autorisatie) en optimalisatie van Profit.

Wij ondersteunen alle modulen binnen AFAS Profit, zowel via AFAS Online als een lokale installatie.

Hieronder een opsomming van de voordelen van onze dienstverlening:

  • Borging van kennis van AFAS Profit en wettelijke regelgeving
  • Oplossing wordt op afstand geboden
  • Niet afhankelijk van het periodiek bezoek van consultant
  • Vooraf afgesproken tarieven dus geen verrassingen achteraf

OPTIMALISATIE

Regelmatig komen wij bij klanten die al geruime tijd werken met de software van AFAS. Dankzij de vele ontwikkelingen binnen de software, biedt AFAS vaak al kort na de implementatie nieuwe functionaliteiten die nuttig kunnen zijn voor uw werkprocessen. Wij helpen u deze nieuwe functionaliteiten in uw bestaande inrichting te implementeren. Dit kunnen wij voor alle onderdelen binnen Profit voor u verzorgen. Zo benut u altijd de software optimaal!

INSITE

Dankzij onze ervaringen in diverse branches kunnen wij u voorzien van een advies en tevens de implementatie van een nieuw medewerkerportaal. Hierbij verzorgen we voor u het volledige traject van zo'n implementatie, van het uitdenken van de site tot en met de communicatie of trainingen voor de eindgebruikers.

OUTSITE

Uw eerste visitekaartje tussen uw organisatie en de buitenwereld is vaak een goede website. AFAS Profit heeft deze mogelijkheid gecreerd met de komst van OutSite. Dit maakt het mogelijk om niet alleen uw bedrijf te presenteren, maar biedt ook de mogelijkheid om via een portaal te communiceren met uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan een helpdesk, werving & selectie of zelfs een webshop, allemaal rechtstreeks gekoppeld aan uw bedrijfssoftware. Onze consultants richten dit in en onderhouden dit voor u. Indien gewenst kunnen we hierbij creatieve webdesigners inzetten om het geheel naar uw smaak en bedrijfsstijl in te richten.

CONNECTOREN

De applicatie AFAS Profit biedt vele mogelijkheden om realtime koppelingen dan wel gescheduled te leggen met diverse pakketten zoals tijdsregistratie, planningspakketten en dergelijke. Een paar voorbeelden zijn: Clientele ITSM (ANVA), Profit Planning (PlanBee), Harmony, Peoplesoft en Care 4.


IMPLEMENTATIE

Heeft u AFAS Profit aangeschaft en wilt u de implementatie met een partner verzorgen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij kunnen de gehele ERP implementatie aan waarin onze specialiteit ligt op het HRM/Payroll vlak waarin ESS/MSS is inbegrepen. Tijdens een dergelijke implementatie zijn samenwerking en een no nonsens mentaliteit onze speerpunten.

Consultants

Onze consultants (zowel in dienst als ZZP’er) zijn specialisten op hun eigen vakgebied. Door iedere consultant op zijn specialisme te laten acteren kunnen wij de hoogste kwaliteit aan onze opdrachtgevers verzekeren.

Projectleiding

Om een project goed te begeleiden is een projectleider in grotere projecten een noodzaak. Wij hebben deze kwaliteiten bij een aantal van onze medewerkers beschikbaar. Voortgang bepalen, issues bespreken, deadlines realiseren zijn hierin een aantal belangrijke taken.