Salarisadministratie

Wij kunnen uw salarisadministratie verzorgen op verschillende wijzen in diverse rollen. Van afstand, bij u op locatie in een uitvoerende of leidinggevende rol zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden


UITBESTEDEN

De salarisadministratie is een proces wat niet fout mag gaan, maar wat een heel specifiek proces is. Dit proces moet uitgevoerd worden door een specialist. Deze specialisten hebben wij in dienst en verzorgen de salarisadministratie voor ongeveer 150 werkgevers. Wanneer u dit proces aan ons uitbesteed dan dragen wij zorg voor de volgende onderdelen:

  • uitvoeren volledige salarisadministratie
  • loonstroken digitaal
  • aanpassen salarisadministratie
  • meldingen aan derden
  • standaard managementrapportages


INTERIM

Binnen iedere organisatie heeft men wel eens te maken met uitval van werknemers om uiteenlopende redenen. Om het gat op te vullen welke er ontstaat hebben wij zeer goede interim medewerkers in dienst die deze rol snel eigen kunnen maken en de rol tijdelijk overnemen. Tevens kunnen deze mensen ook definitief de rol overnemen van bijvoorbeeld de payroll manager of de payroll administrateur.

Payroll Manager

Een payroll manager heeft andere kwaliteiten dan een administrateur. Wij hebben hiervoor medewerkers indienst die mensen kunnen sturen, enthousiasmeren, ondersteunen met inhoudelijke kennis als een VPS diploma.

Payroll Administrateur

De rol van payroll administrateur bevat een goede inhoudelijke kennis van wet en regelgeving. Onze mensen hebben hiervoor hun PDL opleiding gedaan, een aantal hebben tevens hun VPS diploma en middels extra interne en externe trainingen zorgen wij ervoor dat kennis van nieuwe wet en regelgeving geborgd blijft.


OPLEIDING

Naast het geven van interne opleidingen aan onze medewerkers geven wij ook trainingen op Payroll gebied aan onze ZZP’ers en aan (potentiële) klanten. Zowel op theoretisch gebied als op praktisch gebied geven wij diverse klassikale trainingen die naadloos aansluiten op de praktijk. In het jaar 2014 is de invoering van de WKR een onderwerp waarin wij opleiding verzorgen. Dit kan ook op basis van sessies op locatie.


INHOUDELIJK ADVIES

Bij ons is voldoende kennis aanwezig om u te voorzien van een inhoudelijk advies op het gebied van payroll. Onze VPS en PDL gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat ze goed op de hoogte blijven van de actuele wet en regelgeving. Hiervoor wordt cursus gevolgd welke extern en intern gevolgd worden.