Werving en selectie

Bij de invulling van vacatures leveren wij uitsluitend maatwerk welke afgestemd wordt op de wensen van de klant. Door onze efficiënte werkwijze bieden wij deze dienstverlening aan tegen zeer concurrerende tarieven.

Door zowel opdrachtgevers als kandidaten wordt er vaak kritisch gereageerd op de wervingsactiviteiten van Werving- en Selectiebureaus. Vaak vanwege de hoge wervingsfee’s die hieraan verbonden zijn.

Daarnaast werken wij niet alleen vanuit de visie van de opdrachtgever, maar ook vanuit de carrièreplanning van de kandidaat. Juist hierdoor ontstaat er vaak een goed match, welke garantie geeft voor een langdurige relatie tussen werkgever en werknemer.

Door onze uiterst effectieve werkwijze worden echter onnodige kosten vermeden en is resultaat op korte termijn vaak te realiseren. Deze werkwijze heeft uiteraard geen enkele invloed op de kwaliteit van de dienstverlening.

De BvB Groep heeft met verschillende en gespecialiseerde vacaturebanken doorlopende contracten afgesloten, waarmee wij de vacatures van onze opdrachtgevers continu onder de aandacht brengen. Dit zijn o.a. :

  • Linkedin
  • Nationale Vacaturebank
  • Monsterboard (incl. beschikking over de CV Database)
  • Jobbird
  • BvBGroep.nl

Daarnaast maken wij gebruik van Facebook, Twitter en beschikken wij over een eigen database met kandidaten vanaf MBO+  t/m HBO niveau voor uiteenlopende disciplines.