Opleidingen


Opleidingen

Het is begrijpelijk dat u nog niet over de volledige kennis van de gebruiksmogelijkheden van uw AFAS omgeving beschikt. Hierin kan BvB Groep u ondersteunen door u, of uw personeel, op te leiden tot AFAS Profit expert of expert op het gebied van salarisadministratie.

Hierdoor bespaart u op lange termijn veel kosten. De opleiding wordt op maat gemaakt naar uw wensen. Wij maken graag speciale cursussen voor u waarin u alles leert over uw eigen processen, in uw eigen omgeving en met uw eigen account.

Voordelen:

  • De opleidingen van BvB Groep worden gegeven door AFAS gecertificeerde trainers
  • U bent na afronding van de opleiding in staat om AFAS Profit zelf te beheren
  • U bespaart op lange termijn kosten
  • De efficiency van uw personeel gaat omhoog
  • Uw systeem zal centraal staan in de opleiding
  • Nieuwe medewerker is snel wegwijs binnen uw omgeving
  • De opleidingen worden op maat gemaakt naar uw wensen en dus niet vanuit een dummy
  • omgeving maar uw eigen omgeving. Alles is dus direct de dag erna toe te passen

 

Er zijn 2 verschillende richtingen wat betreft opleidingen.

 

Gepersonaliseerd naar eigen omgeving

De eerste variant is gericht op het gebruik van de eigen omgeving. Dit is uniek omdat gebruikelijke trainingen of cursussen vaak in een demo omgeving worden gegeven op basis van standaard inrichtingen. Een demo omgeving werkt natuurlijk anders als die van uzelf. Er zijn vrijwel altijd wel een aantal processen welke speciaal voor jouw organisatie ingericht zijn. Een volledig gepersonaliseerde opleiding gericht op uw wensen. Geen enkele organisatie is hetzelfde dus zijn alle omgevingen ook anders. U richt uw omgeving in naar uw behoeftes en wensen. En daar spelen wij op in met onze opleidingen. Want zeg nou eerlijk, niemand heeft toch zin om iets te leren wat helemaal niet van toepassing is?

 

Procesgericht

De tweede richting is het verbeteren van het volledige proces. Bent u van mening dat het proces niet helemaal efficiënt of goed verloopt? Om u zo goed mogelijk te helpen, komen wij eerst langs om de stand van zaken te bespreken. Waar staat u nu en wat zijn de wensen of vragen? Op basis hiervan geven wij u een advies. Dit advies kan gebaseerd zijn op de inrichting van het systeem maar ook over de kennis waar u op dat moment over beschikt. Het advies zal volledig worden opgesteld zodat u efficiënter te werk kan gaan. Na dit advies is het mogelijk om een consultant langs te laten komen die samen met u gaan zitten om de verbetering te bespreken. Tot slot krijgt u een eindtraining en overdracht en kunt u hierna volledig zelfstandig uw weg vervolgen. Na dit traject weet u exact wat er anders kan in uw omgeving en weet u exact hoe het volledige proces te werk gaat.