Dienstverlenend partner
AFAS Software

 


Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat het systeem u en uw bedrijf moet ondersteunen en voor u moet werken. Is dit niet het geval? Dan is het tijd om het systeem door ons te laten controleren en optimaliseren. Onze business bestaat doordat er veel bedrijven zijn die tegen hetzelfde aanlopen als u. Het systeem werkt niet mee en dit kost personeel veel tijd en energie. Er valt veel tijdswinst te behalen. Wij geloven dat het optimaliseren van uw AFAS-omgeving en het uitbesteden van de salarisadministratie leidt tot een succesvoller bedrijf. 

Onze partners 

Binnen deze branche staan wij er gelukkig niet alleen voor. Door de koppeling te maken met specifieke partners, kunnen wij het beste voor u naar voren halen en bent u altijd op de hoogtes van de nieuwste updates. Door te kiezen voor de juiste partners, heeft u de optimale begeleiding en kunt u blijven innoveren. Samen halen wij het optimale naar boven.  

 

 


 

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De 4 kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn klein en wendbaar. We zijn meedenkers, bouwers, begeleiders en vormgevers en gaan voor de lange termijn relatie. Dit uit zich in een can-do en hands-on mentaliteit die onze klanten van ons kennen. Door onze verschillende achtergronden die niet alleen bij AFAS liggen denken wij voorbij de normale paden. Onze Missie Blue Talents maakt organisaties efficiënter door haar brede kennis, kunde en ervaring op het vlak van optimalisering van AFAS op creatieve, energieke en flexibele manier in te zetten, zodat organisaties meer kunnen betekenen voor hun klanten en cliënten in tijd en effectiviteit.