Consultancy


Door onze jarenlange ervaring met AFAS Profit beheersen wij deze software volledig. Wij bieden dan ook verschillende soorten dienstverleningen voor een optimale inrichting van AFAS Profit. De software van AFAS ontwikkelt zich in een hoog tempo, wij ervaren dat onze klanten na de implementatie stagneren. Dit biedt mogelijkheden om AFAS Profit nog optimaler in te richten voor efficiënter gebruik! Onze consultants zijn de specialisten met betrekking tot het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit, InSite & OutSite. Daarnaast heeft elke consultant een eigen specialistisch vakgebied. Door iedere consultant op zijn specialisme in te zetten, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en waarborgen. 

Implementeren

Overweegt uw organisatie AFAS Profit aan te schaffen of is dit net aangeschaft, dan kunnen wij de volledige implementatie uit handen nemen. Inclusief uitleg over het gebruik van Profit, InSite en Outsite. Tijdens de implementatie focussen wij ons op de samenwerking en streven wij naar een no nonsens mentaliteit. Het zo efficiënt en optimaal mogelijk inrichten van AFAS Profit is hierbij het streven. Ook maakt onze consultant jullie gedurende de implementatie wegwijs in het systeem zodat jullie organisatie direct up and running is bij het gebruik van het systeem. 

Optimaliseren

Wanneer jullie met AFAS Profit werken zien jullie al vrij snel veel nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen binnen de AFAS software. Deze nieuwe functionaliteiten zijn direct nuttig voor jullie organisatie en werkprocessen zijn. Wij helpen jullie om deze nieuwe functionaliteiten in jullie bestaande inrichting te implementeren. Zo wordt de software door jullie organisatie continu optimaal benut!

Connectoren

De applicatie AFAS Profit biedt vele mogelijkheden om realtime koppelingen (dan wel gescheduled) te leggen met diverse pakketten zoals tijdsregistratie, planningspakketten en dergelijke. Een paar voorbeelden zijn: Clientele ITSM (ANVA), Harmony, Peoplesoft en Care 4. Onze consultants zorgen voor een juiste koppeling tussen deze systemen door het bouwen van connectoren. Zodoende is elke procesflow binnen uw organisatie geborgd.