HRM

HRM verantwoordelijkheden worden vanuit de wetgeving steeds belangrijker voor de werkgever. Van u wordt verwacht slimmer te ondernemen en samen te werken met de juiste partners. Vanwege deze ontwikkeling en de steeds verder ontwikkelende automatisering, is het een must voor elke HRM afdeling om HR zaken aan de “voorkant” goed in te regelen. Wij hebben HR specialisten in huis die onze opdrachtnemers ondersteunen bij strategie en (her)inrichting van HR-processen. 

Uitbesteden

Concentreert u zich liever op uw core business, maar verwacht u toch een betrouwbaar personeelsbeleid? Dan is het uitbesteden van de personeelsadministratie aan BvB Groep een goed idee! Wij verzorgen alle administratieve afhandeling zoals:

  •           Contracten aanmaken
  •           Contractverlengingen
  •           Verzuimregistratie
  •           Verlofregistratie
  •           Bevestigen van gesprekken 
HRM & Organisatieontwikkeling

Bij onze opdrachtgevers creëren wij ruimte voor HR-, organisatie- en talentontwikkeling en bieden wij een partnerchip bij reorganisaties en herstructurering. De focus ligt hierbij op:

  •           HR- en organisatie- en talent ontwikkeling
  •           Ideeën en ervaringen worden vertaald in verbeteringen en de implementatie daarvan
  •           Vernieuwing en werkzaamheid kenmerken de praktische aanpak
Inhoudelijk advies

Door onze ervaring en kennis van HRM zaken voorzien wij onze opdrachtgevers van inhoudelijk advies op het gebied van Human Resource Management, onze gediplomeerde specialisten zorgen voor een goede actualiteit met betrekking tot de wet en regelgeving. 

HR administrateur

Een goede administratieve duizendpoot die op HRM gebied zijn of haar mannetje staat. Deze mensen zijn zeer belangrijk voor de organisatie, om ervoor te zorgen dat de documenten die opgesteld worden kloppen. Netheid, accuratesse en kennis zijn hierin erg van belang. Onze HR administrateurs zijn opgeleid om u als opdrachtgever 100% zekerheid te geven, dat het proces van A tot Z foutloos doorlopen wordt.