Gebruikersopleiding

Bent u op zoek naar meer kennis over uw eigen AFAS omgeving? Lees dan snel verder! 

Wij maken graag speciale cursussen voor u, waarin u alles leert over uw eigen processen, in uw eigen omgeving en met uw eigen account!

Dit is uniek, omdat gebruikelijke trainingen of cursussen vaak in een demo omgeving worden gegeven op basis van standaard inrichtingen. Een demo omgeving werkt natuurlijk anders dan die van uzelf: er zijn vrijwel altijd wel een aantal processen welke speciaal voor uw organisatie ingericht zijn, ook kunnen sommige processen belangrijker zijn voor u dan andere. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keuzebudget, de ene organisatie heeft dit wel en bij de andere organisatie hoort dit helemaal niet bij de arbeidsvoorwaarden. Het is toch zonde van de tijd om te leren over iets wat bij u helemaal niet van toepassing is? 

Na deze cursus weet u precies hoe u met uw eigen AFAS omgeving kunt werken! 


Al klant met inloggegevens? Schrijf je dan snel in?
Geheel proces aanpakken!

Wilt u meer weten over een proces waarvan u het idee heeft dat deze net niet helemaal efficiënt of goed verloopt? Dan hebben wij een speciaal pakket voor u! 

Eerst komen wij bij u langs om het huidige proces met u te bespreken en naar de inrichting te kijken, op basis hiervan geven wij u een advies met wat er nu gedaan kan worden. Dit advies kan zijn dat de huidige inrichting goed is, maar dat er kennis ontbreekt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er inmiddels handigere manieren zijn om uw proces in te richten, waardoor u efficiënter kunt gaan werken. Als wij adviseren dat er een optimalisatie gedaan kan worden op uw inrichting, maken wij hier een offerte voor en komt er een consultant bij u langs om de inrichtingen voor of met u te doen! Daarna krijgt u een eindtraining en een overdracht over hoe het nieuwe proces precies werkt. 


U weet na dit traject dus wat er anders kan in uw omgeving, wellicht is dit zelfs al gedaan... En u weet hoe dit nieuwe proces dan werkt!


Al klant met inloggegevens? Schrijf je dan snel in?

Indien u nog geen klant van ons bent, of als u niet in kan loggen in ons klantportaal dan mag u ons contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
Wij zijn over beide opties heel erg enthousiast, u ook?