CONSULTANCY

Door onze jarenlange ervaring met AFAS Profit beheersen we deze software tot in de puntjes. Wij bieden dan ook verschillende soorten van dienstverlening ten behoeve van een optimale inrichting van AFAS Profit. De software van AFAS blijft zich in hoog tempo ontwikkelen en de ervaring leert ons dat veel gebruikers van de software na de implementatie niet doorontwikkelen. Hierdoor blijven kansen liggen om optimaal gebruik te maken van AFAS Profit!

InSite


Dankzij onze ervaringen in diverse branches kunnen wij u voorzien van een advies en tevens de implementatie van een nieuw medewerkersportaal. Hierbij verzorgen we het volledige traject van zo'n implementatie, van het uitdenken van de site tot en met de communicatie of trainingen voor de eindgebruikers.

Functioneel applicatiebeheer


BvB Groep heeft een functioneel beheer team waarvoor deze rol dagelijkse gang van zaken is zodat de kennis niet intern belegd hoeft te houden in de snel veranderende software van AFAS en wettelijke regelgeving.

Wanneer je gebruik maakt van deze dienst, zijn wij de fulltime achtervang voor alle vragen met betrekking tot AFAS Profit. Dit kunnen inhoudelijke vragen zijn, verzoeken tot het aanmaken of aanpassen van looncomponenten, aanmaken of aanpassen van rapporten, analyses en/of cockpits, of vragen omtrent de inrichting (waaronder autorisatie) en optimalisatie van Profit.

Wij ondersteunen alle modulen binnen AFAS Profit, zowel via AFAS Online als een lokale installatie.

Optimalisatie


Regelmatig komen wij bij klanten die al geruime tijd werken met de software van AFAS. Dankzij de vele ontwikkelingen binnen de software, biedt AFAS vaak al kort na de implementatie nieuwe functionaliteiten die nuttig kunnen zijn voor uw werkprocessen. Wij helpen deze nieuwe functionaliteiten in de bestaande inrichting te implementeren. Zo wordt de software altijd optimaal benut!

Implementatie


Overweegt jouw organisatie AFAS Profit of is dit net aangeschaft, dan kunnen wij de volledige implementatie uit handen nemen. Wij kunnen de gehele ERP implementatie aan waarbij onze specialiteit ligt op het HRM/Payroll vlak waarin uiteraard het gebruik van InSite en OutSite is inbegrepen. Tijdens een dergelijke implementatie zijn samenwerking en een no nonsens mentaliteit onze speerpunten.

Connectoren


De applicatie AFAS Profit biedt vele mogelijkheden om realtime koppelingen dan wel gescheduled te leggen met diverse pakketten zoals tijdsregistratie, planningspakketten en dergelijke. Een paar voorbeelden zijn: Clientele ITSM (ANVA), Harmony, Peoplesoft en Care 4.

OutSite


Het eerste visitekaartje tussen de organisatie en de buitenwereld is vaak een goede website. AFAS Profit heeft deze mogelijkheid gecreëerd met de komst van OutSite. Dit maakt het mogelijk om niet alleen je bedrijf te presenteren, maar biedt ook de mogelijkheid om via een portaal te communiceren met de klanten. Denk bijvoorbeeld aan een helpdesk, werving & selectie of zelfs een webshop, allemaal rechtstreeks gekoppeld aan de bedrijfssoftware. Onze consultants richten dit in en onderhouden dit. Indien gewenst kunnen we hierbij creatieve webdesigners inzetten om het geheel naar jouw smaak en bedrijfsstijl in te richten.

Consultants


Onze consultants (zowel in dienst als ZZP’er) zijn specialisten op hun eigen vakgebied. Door iedere consultant op zijn specialisme te laten acteren kunnen wij de hoogste kwaliteit aan onze opdrachtgevers verzekeren.

Projectleiding


Om een project goed te begeleiden is een projectleider in grotere projecten een noodzaak. Wij hebben deze kwaliteiten bij een aantal van onze medewerkers beschikbaar. Voortgang bepalen, issues bespreken, deadlines realiseren zijn hierin een aantal belangrijke taken. Door kennis van AFAS Profit te combineren met de wensen van de organisatie, kunnen wij snel adviseren of beslissingen nemen.