HRM

Verantwoordelijkheden vanuit de wetgeving komen steeds meer bij de werkgever te liggen. Ook na het dienstverband. Van jou wordt slimmer ondernemen verwacht en samenwerken met de juiste partners. Vanwege deze ontwikkeling en de steeds verder doorvoerende automatisering, is het een must dat je de HR-zaken aan de “voorkant” goed regelt of geregeld hebt. BvB Groep heeft HR professionals in huis die jou kunnen ondersteunen bij strategie en (her)inrichting van de HR-processen.


Uitbesteden

Wilt jij jouw tijd liever besteden aan uw eigen business? Dan is het uitbesteden van de personeelsadministratie aan BvB Groep een goed idee! Wij verzorgen voor jou alle administratieve afhandeling, zoals het maken van de contracten, verlengingen, ziekmeldingen, verlofregistratie en het bevestigen van slechtnieuwsgesprekken.

HRM & Organisatieontwikkeling

BvB creëert bij organisaties ruimte voor HR-, organisatie- en talentontwikkeling en biedt ervaren partnership bij reorganisatie- en herstructurering. Enthousiasme, oprechtheid, transparantie en gelijkwaardigheid, zijn kernbegrippen van waaruit wordt gewerkt.

  • Focus ligt op HR- en organisatie- en talent ontwikkeling
  • Ideeën en ervaringen worden vertaald in verbeteringen en de implementatie daarvan
  • Vernieuwing en werkzaamheid kenmerken de praktische aanpak

Opleiding

Naast het geven van interne opleidingen aan onze medewerkers geven wij ook trainingen op HR-gebied aan onze ZZP'ers en aan (potentiële) klanten. Zowel op theoretisch als op praktisch gebied geven wij diverse klassikale trainingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Dit kan ook op basis van een sessie naar wens op locatie. 

Inhoudelijk advies

Binnen BvB groep is kennis aanwezig om jou te kunnen voorzien van inhoudelijk advies op het gebied van Human Resource Management, onze gediplomeerde medewerkers zorgen voor een goede actualiteit met betrekking tot de wet en regelgeving. Deze kennis wordt met zowel interne als externe cursussen up to date gehouden. 

Interim

Iedere organisatie heeft wel eens te maken met uitval van medewerkers om uiteenlopende redenen. Om de uitval van medewerkers op te vullen, hebben wij zeer goede interim medewerkers in dienst die deze rol snel eigen kunnen maken en tijdelijk over kunnen nemen. Naast het tijdelijk overnemen kunnen onze interim medewerkers ook definitief de rol overnemen van bijvoorbeeld de HR adviseur en/of de HR administrateur.

HR adviseur

BvB groep beschikt over HR adviseurs die een project kunnen oppakken en de werzaamheden in de lijn uit kunnen voeren. Zowel medewerkers die bij ons in dienst zijn als onze vaste kern aan ZZP'ers kunnen hiervoor worden ingezet. 

HR administrateur

Een goede administratieve duizendpoot die op HR gebied zijn of haar mannetje staat. Deze mensen zijn zeer belangrijk voor de organisatie, om ervoor te zorgen dat de documenten die opgesteld worden kloppen. Het juridisch gevolg kan immers groot zijn. Netheid, accuratesse en kennis zijn hierin erg van belang. Onze medewerkers binnen BvB groep zijn hierop getraind om jou als opdrachtgever 100% zekerheid te geven, dat het proces van A tot Z goed doorlopen wordt.