"BVB groep heeft ons vertrouwen gegeven in AFAS. De BVB groep staat altijd voor ons klaar op het gebied van beheer en payroll zowel op locatie als op afstand, ze werken snel, zijn betrouwbaar, professioneel en oplossingsgericht. Ze denken echt met je mee!"

-- VOESTALPINE RAILPRO B.V.--


"BVB Groep is onze applicatiebeheerder voor AFAS. Ze denken met ons mee, lossen problemen op en nemen de tijd om zaken uit te leggen en aan te leren. Kortom geweldig!"


-- British American Tobacco --


"Wat kan de BvB Groep voor u betekenen?"


Ons Functioneel Beheer team ondersteunt dagelijks klanten bij het gebruik van AFAS Profit. Onze professionals kunnen op afstand of op locatie snel aanpassingen aanbrengen in jullie eigen omgeving.


Onze consultants zijn de specialisten met betrekking tot het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit, InSite & OutSite.
Wij hebben HR specialisten in huis die onze opdrachtnemers ondersteunen bij strategie en (her)inrichting van HR-processen. 


Wij kunnen uw salarisadministratie verzorgen op verschillende wijzen en in diverse rollen. Vanaf afstand en bij jullie op  locatie.


Om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van AFAS Profit/ HRM/ Payroll en voor een foutloze salarisverwerking bieden wij diverse opleidingen aan vanuit onze kennis en ervaring van AFAS Profit/ HRM/ Payroll.