Opleidingen

Om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van AFAS Profit/ HRM/ Payroll en voor een foutloze salarisverwerking bieden wij diverse opleidingen aan vanuit onze kennis en ervaring van AFAS Profit/ HRM/ Payroll.

Gebruikersopleiding AFAS HRM / Payroll

Werkt u al enige tijd met AFAS HRM / Payroll maar bent u benieuwd of uw werkwijze de juiste is?, Profit, InSite, Outsite wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan ik mijn systeem zo efficiënt mogelijk gebruiken?
Dit zijn zomaar wat vragen waar wij binnen bij onze opdrachtgevers tegenaan lopen. Onze maatwerk trainingen helpen u om meer uit het systeem te halen en het systeem maximaal te gebruiken. Onze opleiding vindt plaats in uw eigen omgeving!!, hierdoor past u de theorie direct toe in de praktijk en is de verandering de volgende werkdag direct zichtbaar.  

Gebruikersopleiding Payroll

Maakt u gebruik van AFAS HRM / Payroll en bent u dagelijks bezig met een juiste verloning voor de komende maand of periode maar mist u daarin de laatste ontwikkelingen? Bent u bezig met het herstellen van de vorige maand / periode? Maak dan gebruik van onze Payroll opleiding waarin onze specialisten u helpen met de laatste ontwikkelingen in Salarisland maar op bij de optimale verwerking. Onze opleiding vindt plaats in uw eigen omgeving!!, hierdoor past u de theorie direct toe in de praktijk en is de verandering de volgende werkdag direct zichtbaar.