Salarisadministratie

Wij kunnen uw salarisadministratie verzorgen op verschillende wijzen en in diverse rollen. Vanaf afstand en bij jullie op locatie in een uitvoerende of leidinggevende rol.

Uitbesteden

De salarisadministratie is een specifiek proces, wat niet fout mag gaan. Om dit proces goed te laten verlopen, is een specialist op dit gebied essentieel. BvB Groep heeft deze specialisten in huis! Onze specialisten verzorgen de salarisadministratie voor ongeveer 150 werkgevers. Wanneer jullie dit proces aan ons uitbesteden, dragen wij zorg voor de volgende onderdelen:

  • Uitvoeren volledige salarisadministratie
  • Loonstroken digitaal
  • Aanpassen salarisadministratie
  • Meldingen aan derden
  • Standaard managementrapportages

Opleiding

Naast het geven van interne opleidingen aan onze medewerkers geven wij ook trainingen op Payroll gebied aan onze ZZP’ers en aan (potentiële) klanten. Zowel op theoretisch als op praktisch gebied geven wij diverse klassikale trainingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Dit kan ook op basis van sessies op locatie.

Payroll Manager

Een Payroll Manager heeft andere kwaliteiten dan een administrateur. Wij hebben uitstekende medewerkers die mensen kunnen sturen, enthousiasmeren en ondersteunen met inhoudelijke kennis. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VPS diploma. 

Payroll Administrateur

De rol van Payroll Administrateur bevat een goede inhoudelijke kennis van wet en regelgeving. Onze medewerkers hebben hiervoor minimaal hun PDL opleiding afgerond. Aan de hand van extra interne en externe trainingen, zorgen wij ervoor dat de kennis van nieuwe wet en regelgeving gewaarborgd blijft. 

Interim

Iedere organisatie heeft wel eens te maken met uitval van medewerkers om uiteenlopende redenen. Om de uitval van een medewerker op te vullen, beschikken wij over uitstekende interim medewerkers die deze rol snel eigen kunnen maken en tijdelijk kunnen overnemen. Naast het tijdelijk overnemen, kunnen onze interim medewerkers ook definitief rollen overnemen van bijvoorbeeld de Payroll Manager en/of de Payroll Administrateur.